Introducere în Dietă Carbohidraților Specifici, cu Daniela Man

Autor: , 09.10.2017 12:33

Pe 12 octombrie la ora 17:00 va avea loc, pentru prima oară în Oradea, prezentarea Dietei Carbohidraților Specifici fără Lactate. Acest regim a stat la baza colecției de rețete din cartea scrisă de Daniela Man, nutriționist și mamă a unui băiețel diagnosticat cu autism. Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

„Introducere în Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate în tratarea autismului și a simptomelor ADHD” a fost lansată la Cluj-Napoca pe 28 iunie 2017 și a avut un succes neașteptat, sala devenind aproape neîncăpătoare pentru numărul de persoane interesate. 

După diagnosticarea băieţelului meu non verbal cu autism în urmă cu mai bine de doi ani de zile, previziunea că va vorbi vreodată era incertă. La doar 7 zile de la implementarea unei diete fără gluten şi fără cazeină, Alexandru a început să rostească singur primele cuvinte! După implementarea Dietei Carbohidraţilor Specifici, Alexandru a început să revină printre noi, azi fiind un copil vesel şi funcţional. Am scris această carte pentru voi, toţi cei care va regăsiţi în povestea noastră şi pentru toţi cei care vă aflaţi în suferinţă şi căutaţi o cale de vindecare”, spune Daniela Man, membru al Uniunii Practicienilor de Medicină Alternativă și Complementară din România.

Pentru a „da mai departe” și a ajuta alte persoane care trec prin contexte asemănătoare, Daniela a adus în România studiile de peste hotare și le pune la dispoziție prin intermediul site-ul ei, http://acasaladaniela.ro, al consultațiilor de specialitate și al cărții publicate.

Cartea se adresează tuturor celor care pot beneficia de pe urma Dietei Carbohidraţilor Specifici: persoanele cu autism, cu simptome ADHD, cei afectați de boala celiacă, boala Crohn, colita ulcerativă, cei care suferă de sindromul colonului iritabil, de boli autoimune, cei cu intoleranţe sau alergii la gluten, cazeină sau lactoză, persoane care suferă de demenţă sau Alzheimer sau, pur şi simplu tuturor persoanelor care doresc să adopte o dietă săracă în carbohidraţi complecşi.

Volumul publicat explică detaliat, pe înțelesul tuturor, fenomenele care au loc în organism. Cartea, precum și prezentarea de pe 24 octombrie, ating subiecte precum:

·         legătura dintre microbiomul uman, comportament şi bolile autoimune

·         efectul disbiozei intestinale

·         baza ştiinţifică din spatele Dietei Carbohidraţilor Specifici

·         cum pot fi ameliorate afecțiunile intestinale cu ajutorul Dietei Carbohidraţilor Specifici

·         alimentele permise în această dietă și rețete delicioase fără grâne, fără lactate şi fără zahăr

 

Persoanele care doresc să afle mai multe despre Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate și să o întâlnească pe Daniela Man, cea care a adus acest concept în România, sunt invitate pe 12 octombrie ora 17:00, la Biblioteca Județeană “Gheorghe Șincai” Bihor, strada Armatei Române, nr. 1/A. Intrarea este liberă.

 Cuvinte cheie: carbohidrați dietă

« Înapoi la ştiri


Oradea, Str. Armatei Române nr. 1/A    Telefon: 0259-431257, 0359-800363, 0359-800368
Program cu publicul:  Luni – Vineri: 08.00–19.00, Sambata: închis