Trofeul „Biblioteca” pentru anul 2016

Autor: , 25.04.2017 10:01

Luni, 24 aprilie 2017, Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Bihor a organizat, cu prilejul Zilei bibliotecarului din România, un colocviu profesional care a inclus festivitatea de înmânare a Trofeului „Biblioteca” pentru cea mai bună bibliotecă publică din judeţul Bihor în anul 2016.

Trofeul a fost acordat, în urma evaluării unei comisii de specialitate, Bibliotecii orăşeneşti „Octavian Goga” Aleşd. Responsabil: Georgeta Ardelean. Bibliotecari: Denisa Alb, Silvia Kosa şi Tamara Urs. Trofeul a fost acordat pentru activitatea de excelenţă desfăşurată în folosul comunităţii în anul 2016. Biblioteca din Aleşd confirmă aşteptările utilizatorilor şi ale locuitorilor oraşului răspunzând proactiv la provocările culturale ale ultimilor ani. Activităţile dedicate publicului larg au reunit în bibliotecă peste 2200 de utilizatori aparţinând, în special, segmentului de vârstă 15-25 de ani.

O diplomă de merit pentru activitatea profesională desfăşurată a fost oferită angajaţilor Bibliotecii municipale „Ioan Munteanu” din Marghita. Responsabil: Lavinia Atym. Bibliotecari: Iuliana Popa şi Cseke Edit.

Tot diplomă de merit au primit şi reprezentanţii Bibliotecii municipale „Teodor Neş” Salonta. Responsabil: Irina Rugină. Bibliotecari: Maria Iliş, Varga Dalma şi Szenkó Melinda-Rozália.

Diplome speciale de merit, pentru activitatea de excelenţă desfăşurată în folosul comunităţii pe parcursul a peste 30 de ani de activitate profesională, a fost acordată bibliotecarilor Georgeta Ardelean şi Tamara Urs (Biblioteca orăşenească Octavian Goga Aleşd), Cornelia Mociar (Biblioteca orăşenească Beiuş), Mariana Barna şi Flaviu Ilieş (Biblioteca Judeţeană Gheorghe Şincai Bihor).

Festivitatea de premiere, la care a fost prezentă dna Claudia Timofte, Şefa Cancelariei Prefectului judeţului Bihor, a fost urmată de un colocviu de dezvoltare  profesională care a reunit bibliotecari din bibliotecile publice din judeţul Bihor în dezbateri pe tema serviciilor oferite comunităţii.

Cuvinte cheie: trofeu diplomă colocviu

« Înapoi la ştiri


Oradea, Str. Armatei Române nr. 1/A    Telefon: 0259-431257, 0359-800363, 0359-800368
Program cu publicul:  Luni – Vineri: 08.00–19.00, Sambata: închis