Premierea participanților la Concursul Naţional ,,Crăciunaşul’’ ediţia a V-a

Autor: , 16.12.2015 15:01

Biblioteca Judeţenă ,,Gheorghe Șincai' în parteneriat cu Fundația Franco Română Oradea organizeaza, în data de 17 decembrie 2015, de la ora 11:00, in holul mare al bibliotecii, premierea participanților la concursul naţional ,,Crăciunaşul’’ ediţia a V-a, concurs pentru şcolari şi preşcolari, realizat în colaborare cu Asociația Kids Heaven şi Grădiniţa ,,Veselă’’ din Iaşi.

Concursul s-a desfăşurat sub conceptul ,,Participă şi ajută’’ si a urmărit sensibilizarea copiilor prin implicarea lor în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare cadourilor de Crăciun pentru copiii nevoiaşi.
Participanţii au redactat/desenat o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, lucrările pot fi văzute la Secția pentru copii și tineret a bibliotecii.
Evenimentul va fi animat de orchestra simfonica a Liceului de Arte, dirijor Nagy Viola și Lupșe Anita Laura, corul de colindatori din clasele a II-a si a IV-a, secția de gimnastică ritmică, coordonati de prof. Dumitrescu Dorina, prof. Susa Georgeta, prof. Preoteasa Edit  de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul’’ Oradea si solista Muth Astrid, eleva in clasa a IV-a la Liceul ,,Don Orione' Oradea.

Va asteptam cu drag!

Cuvinte cheie: Crăciunaşul concurs Fundația Franco Română Oradea Asociația Kids Heaven Grădiniţa Veselă Iași

« Înapoi la ştiri


Oradea, Str. Armatei Române nr. 1/A    Telefon: 0259-431257, 0359-800363, 0359-800368
Program cu publicul:  Luni – Vineri: 08.00–19.00, Sambata: închis