Programul activităţilor de iarnă desfăşurate la secţia pentru copii şi tineret

Autor: , 10.12.2008 12:36

Ca în fiecare an, luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate perioade în activităţi pentru cei mai mici dintre utilizatorii bibliotecii noastre. Pentru a vă putea uşura accesul la aceste activităţi, vă oferim progamul acestei secţii pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

         În 11 decembrie va avea loc o Dimineaţă de basme intitulată „Uite, vine Moş Crăciun” la care vor participa elevii claselor I-a de la Liceul Greco-Catolic.
         În 12 decembrie, elevii de la Şcoala „Avram Iancu” vor prezenta o expoziţie de Crăciun cu lucrări realizate de ei, în holul secţiei pentru copii, iar de la ora 11,30, în cadrul Ludotecii, se va deschide un atelier de lucru în cadrul căruia se vor confecţiona podoabele necesare oricărui pom de iarnă împreună cu clasele a II-a A şi G de la Şcoala „Dacia”.
         Teatrul Vienez de copii va prezenta, în 13 decembrie de la ora 10, în cadrul programului „Copiii joacă teatru”, spectacolul „Cum vă place” de W. Shakespeare. Spectatori vor fi elevi de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” şi de la Liceul cu Program Sportiv. Această manifestare va avea loc în Amfiteatru.
         Concursul „Maratonul lecturii”, început în martie 2008, se va încheia în data de 17 decembrie, la ora 13, când va avea loc premierea participanţilor şi alegerea „Regelui şi a Reginei lecturii”.
          Încheierea acestor manifestări ludico-culturale va avea loc în 19 decembrie de la ora 14 printr-un concert orchestral de Crăciun, oferit de către elevii Liceului de Artă, sub îndrumarea prof. Lupşe Alina şi dirijor Nagy Viola.
Vă aşteptăm!

Cuvinte cheie: activitati decembrie sectie copii tineret craciun

« Înapoi la ştiri


Oradea, Str. Armatei Române nr. 1/A    Telefon: 0259-431257, 0359-800363, 0359-800368
Program cu publicul:  Luni – Vineri: 08.00–19.00, Sambata: închis